Info från supporterklubbben

ARTIKLAR > SUPPORTERKLUBBSINFO

Därför bör du bli medlem i supporterklubben nu2021-03-24, Anders Rosén     0

Det finns fortfarande chans att bli medlem i supporterföreningen Citizens of Sweden denna säsong! Den 30 april stängs fönstret av supporterklubben i Manchester. Men vad är är det för vits med att bli medlem nu, så sent på säsongen? Här får du tre skäl:

1. När vi fördelar matchbiljetter har den som varit medlem föregående säsong förtur framför den som blir medlem samma säsong som matchbiljetten söks. Bra att tänka på inför nästa säsong då det säkert blir hårt tryck på matchbiljetter om publiken släpps på igen.
Här kan du läsa om regelverket för matchbiljetter

2. Var med och rösta om Blue Horse, Citizens of Swedens egen utmärkelse till den spelare som övertygat mest under säsongen. Förra året vann ju Kevin dB. Omröstningen startar snart.

3. Identitet. Som Citysupporter vill du väl tillhöra den stora gemenskapen med andra blå supportrar världen över. Många vill inte heller bryta sviten med medlemskap och medlemskort.

Här läser du mer om hur du blir medlem

VIKTIGT: Om du har anmält medlemskap före den 1 januari men inte betalat, måste du anmäla dig igen - klubben i England har tagit bort alla gamla obetalda anmälningar från förra året. 

Har du anmält dig efter den 1 januari behöver du inte anmäla dig igen, bara betala...

 


 Du måste vara inloggad för att kunna följa

Kommentarer

Inga kommentarer.

Kommentera

Du måste vara inloggad medlem för att kommentera.