Info från supporterklubbben

Tillbaka

Phil Foden vinner den blå hästen!2021-05-06, Andreas Fahlgren     3

Ni har lagt er röst och förklarat er önskan! Det är Phil Fodens fantastiska utveckling under säsongen som ger honom den blå hästen!

Varje år så är ni har ni medlemmar förmånen att lägga er röst på vilken spelare som ni tycker är värd vårt pris The Blue Horse. Det här är som bekant inte ett vanligt Bästa spelaren för säsongen-pris utan vi har lagt en liten twist på det hela. Rösten faller på den spelare som man anser har överaskat mest utifrån sina egna förväntningar likväl som spelarens förutsättningar.

Det här innebär oftast lite mer tankeverksamhet och innebär bland annat att storspelare som Sergio Aguero och David Silva inte fått hästen någon gång. Men vår kommande storstjärna har nu alltså lyckats bärga hem den tjusiga blå hästen. 

I år var det fler än vanligt som hade stor chans att vinna och det syntes i röstningen att ni alla medlemmar var lite oense detta år. Följande ordning gav röstningen

  1. 41%, Phil Foden
  2. 29%, Ilkay Gundogan
  3. 19%, Ruben Dias
  4. 8%, John Stones
  5. 2%, Joao Cancelo
  6. 1%, Rodri

Nu kan alltså Phil sålla sig till mängden blå hjältar som, De Bruyne, Ederson, Hart, Kompany mfl som har en häst på sin spishylla! Vi kommer att se till att Phil får hästen inanna sommaren och så återkommer vi därefter med lite bilder!

Mer om blå hästen hittar du här.

 


 Du måste vara inloggad för att kunna följa

Kommentarer

2021-05-08 11:58   Pär Eriksson  

Välförtjänt!

   
2021-05-23 19:14   Mats Persson  

Grattis!

   
2021-05-24 11:43   Andreas Ros  

Hur och när delas den ut?

   

Kommentera

Du måste vara inloggad medlem för att kommentera.