Nyhet

Tillbaka

OFFICIELLT: Grealish till City2021-08-07, Andreas Hoel     0

Citys nya nummer 10 sägs kosta City ungefär £100m.

Efter många och långa spekulationer fram och tillbaka under egentligen hela sommaren så blev det för någon dag sedan klart att Jack Grealish äntligen är klar för Manchester City. 25-åringen, som blir 26 i september, har spenderat hela 19 år i Aston Villa men har nu skrivit på ett sexårskontrakt med klubben. 

Grealish som kan spela både som vänster/högerytter och även centralt i banan kommer att fortsätta att ha tröja nummer tio. Ett nummer som han haft sedan tiden i Championship med Aston Villa. Han tar alltså över numret från Sergio Aguero. 

- Jag är oerhört glad över att ha skrivit på för Manchester City. Det är det bästa laget i landet och med en tränare som kan vara den bästa i världen - det är en dröm att vara en del av denna klubben. Bara de senaste tio åren så har City vunnit stora titlar mer eller mindre konstant. Pep kom hit och tog dem till en helt ny nivå och spelar nu den bästa fotbollen i europa. Att få spela och lära av Pep kommer bli speciellt och det är någonting alla stora spelare skulle vilja göra, säger Jack Grealish om drömflytten till Manchester City. 

- Jag är övertygad om att våra supportrar kommer att älska denna killen i vårat lag. Pep älskar hans sätt att spela på och vi alla känner att han passar perfekt in i denna klubben. Vår stil och hans stil är en perfect match. Jag ser fram emot att se han spela de kommande åren, sa även sportchefen Txiki Begiristain efter att dealen var klar. 

Vi säger varmt välkommen till Jack Grealish och önskar honom givetvis all lycka i sina nya ljusblåa färger! Kommentarer

Inga kommentarer.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.