Info från supporterklubbben

Tillbaka

Viktig info kring matchbiljetter2021-08-29, Andreas Fahlgren     0

Vi har idag öppnat möjligheten att anmäla om biljett till samtliga Champions Leaguematcher och planerar att släppa vårens PL-matcher på tisdag. Därtill har vi även flyttat en supporterresa och sänkt priserna på våra biljetter. Läs mer här!

Champions League

Det är nu möjligt att ansöka till alla gruppspelsmatcher i Champions League. Tänk på att deadline för ansökan sätts med mycket kort varsel så har du intresse att åka på en CL-match, ansök så fort som möjligt. 

Priset på dessa matcher är ännu inte satt utan kommer att meddelas så fort vi får priset från supporteföreningen i England. 

Premier League

På onsdag eftermiddag (1 sept) släpper vi resterande matcher till Premier League! Ni vet väl om att vi har två typer av biljetter? Förutom de supporterbiljetter som ni ansöker kring så har vi från och med denna säsong också två lite mer exklusiva biljetter med platsgaranti som ni kan köpa. Dessa kallas 93:20 och ger er bland annat tillgång till bar, lounge och vadderade säten på level 2. 

Övriga matcher gäller som vanligt först till kvarn så planera upp din vår redan nu!

Supporterresor

Vi hade som ambition att matchen mot Crystal Palace skulle vara en supporterresa men eftersom vi märker att ni medlemmar fortfarande väntar in bättre reseförhållanden väljer vi att flytta denna supproterresa till en match i vår i stället.

Det innebär att matchen mot Tottenham hemma kommer att vara vår supporterresa! För er som har möjlighet att vara borta lite längre kan det passa utmärkt då det är första slutspelsmatchen i CL antingen under veckan innan eller veckan efter. 

Andra supporterresan för säsongen blir traditionsenligt sista hemmamatchen för säsongen - vilket är mot Aston Villa. Både Tottenhammatchen och Aston Villa-matchen läggs redan idag ut för anmälan. Så se till att anmäl er till dessa resor via vår biljettsida så garanterar vi en fantastiks upplevelse med massa andra underbara svenska fans!

Biljettpriser

Så här en bit in på säsongen så kommer vi att korrigera våra biljettpriser på hemsidan. Generellt kan vi säga att priserna sänks med 100kr/biljett. Ni som betalat för biljetter under hösten kommer att få återbetalt mellanskillnaden inom kort.

Pris för supporterbiljett hemma för klass A-match är nu 800kr för vuxen och 550kr för ungdom. Klass B-match kostar hemma 650kr respektive 350kr. Samtliga bortamatcher kostar fortfarande 600kr.

93:20-biljetterna sänks från 1 200kr/biljett till 1 000kr/biljett. Övriga biljetter såsom Champions League, FA-cupen och Ligacupen prissätts när vi får prisuppgift från England.Kommentarer

Inga kommentarer.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.