Info från supporterklubbben

Tillbaka

Vårens matchbiljetter nu tillgängliga!2021-09-01, Andreas Fahlgren     0

Vi öppnar nu för möjligheten att ansöka om supporterbiljett och köpa 93:20-biljett till alla vårens matcher via vår biljettsida!

Givetvis ska du ta chansen att boka in något att se fram emot i vår, och vad kan vara bättre än en resa till England och se Manchester City. Du som reser regelbundet har såklart redan en himla massa abstinens och du som inte varit tidigare måste bara ta chansen att åka när restriktioner och annat nu äntligen gör det möjligt!

Alla matcher som är tillgängliga når du via Biljetter (biljettikonen) i menyn och sedan klickar du Tillgängliga biljetter! Nytt för i år är att vi har två olika biljett-typer och att vi via ett par 93:20-säsongkort kan garantera plats direkt vid bokningstillfället. Vid supporterbiljett gäller som vanligt ett ansökningsförfarande och principen först-till-kvarn. Vill du läsa mer om våra biljettyper så gör du det här.

Om du vill resa med fler likasinnade ska du zooma in på våra supporterresor! En fantastisk upplevelse att dela alla ljusblå minnen tillsammans med andra svenska fans. Genom att ansöka till en match som är utsedd till supporterresa får du också stöttning och tips av vår dedikerade guide som hänger med på resan. Alla aktiviteter är givetvis frivillliga, men jag lovar - du vill hänga med oss! Mer om supporterresor hittar du här

---

En grundförutsättning för allt ovan är såklart att du är medlem i föreningen för att söka. Information om hur du blir medlem hittar du här

---

Vi ses framöver!Kommentarer

Inga kommentarer.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.