Krönika

Tillbaka

Välkommen Simon Karén2022-06-22, Selma Isovic     1

Citizens of Swedens redaktion sökte i vintras efter nya skribenter då styrelsens målsättning är att nå ut till så många City-fans som möjligt. Ni medlemmar och följare ska kunna ta del av de senaste nyheterna gällande City men även andra Cityrelaterade inslag som till exempel artiklar om specifika spelare - både aktuella och legender - eller andra rolig kunskap och information om City. En av personerna som hörde av sig till styrelsen var Simon Karén och här får ni en introduktion av en av våra nya skribenter.

Hej! Mitt namn är Simon Karén. Jag är 19 år gammal och är numera en ny skribent för Citizens of Sweden. I hopp om att bli en framtida sportjournalist kombinerat med mitt näst intill ohälsosamma beroende av den himmelsblåa Manchesterklubben så såg jag detta som en supermöjlighet!

Lite om mig: Jag är född i Halmstad men uppväxt i Nacka strax utanför Stockholm. Jag är född i en City-familj men började följa dem ordentligt vid ungefär 9 års ålder (QPR-året) och har inte kollat tillbaka sedan dess. Idag kollar jag varje match, följer samtliga i klubben på sociala medier för att uppdatera mig själv så mycket som möjligt och försöker ta reda på allt jag kan om denna klubb konstant. Jag har dessutom varit på tre stycken matcher live, däremot har jag aldrig sett oss vinna. 0-0 på Stamford Bridge 2012, 3-2 på Nya Ullevi 2016 mot Arsenal (försäsong) och 1-1 på Etihad mot Southampton 2018. Men med tanke på att jag planerar att höja denna siffra de kommande åren lär ju även denna dåliga svit brytas också!

Min favoritspelare i klubben är Raheem Sterling, men genom tiderna är det utan tvekan David Silva. Det var nämligen han som fick mig att bli kär i denna klubb – och fotboll – på riktigt. Trots att El Mago har lämnat våran klubb så klagar man inte heller på att se honom slå djupledspassar till Alexander Isak i Real Sociedad heller!

Otroligt roligt att få vara en del av detta projekt, och heja City! // Simon

Vi i styrelsen tycker det är otroligt kul att du vill vara med och välkommen till Citizens of Swedens redaktion Simon!Kommentarer

2022-06-22 17:09   Selma Isovic  

Välkommen till gemenskapen Simon! Ser fram emot att få samarbeta med dig i redaktionen! // Selma (redaktionsansvarig)

   

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.