Våra supporterresor

Tillbaka

Lö 19 februari, Man C - Spurs

Säsongens första supporterresa går i början av 2022 mot en mycket intressant motståndare, Tottenham. Som vanligt blir det gemensamma trevligheter för den som vill hänga på. Kom gärna med förslag! Notera dock att exakt matchstart - troligen - ändras något. Vi har 40 biljetter, först till kvarn gäller.  Klicka här för att anmäla om biljett.

Sö 22 maj, Man C - Aston Villa

Vi planerar som vanligt en supporterresa till sista hemmamatchen. En populär resa där vi brukar bli rätt många som åker över. Finns det spänning kvar i sista omgången? Ja, då kan denna resa bli oförglömlig. Vi har 40 biljetter, först till kvarn gäller. Klicka här för att anmäla om biljett.

För den allra bästa upplevelsen av Manchester och ditt älskade fotbollslag ska du hänga med på en av våra officiella supporterresor!

Supporterresa

Varje säsong så arrangerar Citizens of Sweden ett antal offiella supporterrsor. Dessa resor är öppna för samtliga medlemmar och även om de ibland har en visst tema så är det alltis så att alla är hjärtligt välkomna!

Anledningen till att vi arrangerar dessa resor är för att kunna erbjuda våra medlemmar ytterligare en närmare och mer upplevelserik resa när man åker över till England.

Det vi ser till att göra på dessa resor är att vi tillsätter en resledare som är ansvarig för resan och som står till tjänst för att ge er alla tips ni behöver!

Inför resan så kommer reseledaren höra av sig och stötta er i att utöka upplevelsen mer än bara själva matchupplevelsen. De saker som vi gör tillsammans på dessa resorna brukar vara:

  • Officiell supportermiddag - ibland med celeber gäst
  • Ytterligare en match - varför inte se lower league football när man ändå är på plats
  • Spelarhotell och autografjagande - att frysa utanför spelarhotellet för en liten glimt eller en
    autograf är alltid värt mödan
  • Gemensam uppladdning - att tillsammans bygga upp stämningen inför match är ett måste och slutar alltid på Mary Ds
  • Gudning krin shoping och sevärdheter - shoppa i stora affärscenter eller varför inte ett besök på nationella fotbollsmuseet.
  • mm.

Anmälan till officiella supporterresor

Anmälan till en supporterresa sker precis som vid vilken match som helst. Ni går till biljettsidan och anmäler intresse. Vi kan tyvärr inte boka hotell och/eller flyg åt er då vi inte har sådana rättigheter men vi rekomenderar att ni läser våra guider för att hitta det stället som passar er bäst.

UPPVÄRMNING PÅ MARY D's!

STÄMNING PÅ STADION!

TREVLIG MIDDAG BLAND VÄNNER!

UPPLEVELSER PÅ NÄRA HÅLL!

Fick du inte den hjälp du behövde?

Kolla in vår FAQ alternativt maila oss på medlemskap@citizensof.se.