Om föreningen

Tillbaka

Vår verksamhet

Vi är Sveriges officiella supporterförening för Manchester City och vi finns till för dig! Vårt uppdrag är att få dig att komma närmare klubben, koppla ihop dig med andra liksinnande och skapa nya ljusblå upplevelser - vare sig du vill uppleva City i Sverige, England eller någon annanstans!

I vår förening hittar du massor av härliga ljusblå fans som tillsammans skapar en community som är helt fantastisk! 

Genom att samla Cityfans i Sverige så bidrar supporterföreningen till att bevara och utveckla den fantastika engelska supporterkulturen som är stark i vårt avlånga land. Vårt mål är givetvis att öka spridningen av Cityfans inom rikets gränser och arbetar hårt för att våra medlemmar ska få komma så nära sin kära klubb som möjligt. Våra verksamhet innefattar följande delar:

  • Vi är officell förmedlare av matchbiljetter till alla Citys matcher.
    • Vi har som supporterförening möjlighet att tilldela supporterbiljetter vilket innebär att man hamnar bland andra supporterklubbar på Etihad och i Cityklacken på bortamatch.
    • Vi äger ett antal säsongskort på Etihad som våra medlemmar kan använda sig av.
  • Vi annordnar gemensamma supporterresor (upplevelseresor) för att skapa gemenskap bland våra medlemmar.
  • Vi annordnar lokala träffar på flera orter i vårt avlånga land.
  • Vi arrangerar tävlingar för våra medlemmar med fantastiska ljusblå priser.
  • Vi upprätthåller kanaler för diskussion och information om City och supporterföreningen via sociala medier.
  • Vi säljer egna produkter på vår shop

Som du ser så finns det ju absolut ingen anledning till att inte vara medlem!

Medlemspriser

Säsongen 2022/2023 kostar det 200kr att bli medlem i supporterföreningen för en vuxen (18år och äldre) samt 100kr för en ungdom. Endast en (1) vuxen per bokföringsadress behöver betala fullt pris. Övriga vuxna får ett familjemedlemskap som endast kostar 100kr.

Medlemskapsnivåer

Vi har två stycken medlemskapsnivåer idag vilka är inrättade för att ge en mer rättvis fördelning av supporterbiljetter vid de fåtal tillfällen då vi inte blir fördelade samtliga ansökta biljetter. Nivåerna kallas Guld och Silver och ni kan läsa mer om dessa via denna länk

Mer om oss