Info från supporterklubbben

Tillbaka

Citizens Fantasy-liga är avgjord!



2023-06-02, Andreas Fahlgren     0

Filip Källström från Nykvarn tar hem priset och det åtråvärda förstapriset!Filip Källström från Nykvarn tar hem priset och det åtråvärda förstapriset i form av en officiell matchtröja!

Så här på slutet av säsongen så korar vi vinnare i våra tävlingar som vi ansvara för under året. Denna säsong körde vi återigen en Fantasyliga med fina priser och utifrån 97 tävlande så lyckades Filip Källström ta hem totalseger och därmed kamma hem förstapriset i form av en matchtröja från officiella city-shopen.

Givetvis grattade vi honom och ställde lite frågor nu när allt var klart

Grattis! du har haft en grym Fantasy-säsong och plockar hem titeln i Citizens egna tävling med hela 77p. Hur känns det?
Att stå som segrare i Citizens of Sweden’s FPL-liga är en fantastisk ära! Det är en fin belöning för all den tid jag lagt ner på detta spel i år. Efter en sån här seger blir det enklare att försvara FPL-beroendet för flickvännen! Haha!

Det var spännande länge men när kände du att titeln var hemma?
Jag har haft en bra och jämn säsong över lag. Jag hade en ganska bra marginal ner till tvåan ett bra tag så det kändes ganska tryggt. Jag insåg dock inte förens i slutet av säsongen att det stod ett fysiskt pris på spel. När jag insåg det så blev det faktiskt lite nervöst sista omgångarna.

Hade du någon särsklit knep eller taktikt under säsongen?
Jag följer en del poddar samt ägnar en del tid på youtube inför varje gameweek, vilket ger mig en del analyser inför omgångarnas spelarval. Sedan gäller det att gå på magkänsla, samt ha en del tur med sig.

Oficiell matchtröja i pris! Kommer den tryckas upp med någon speciell spelare?
Det är svårt att välja en specifik spelare efter denna fina säsong vi haft, men valet landar på nummer 17. KDB är en spelare som bjudit på fantastiska prestationer och många glädjeskrik under senaste åren. Så den tröjan kommer hänga fint på väggen bredvid Agüero & Gundogan!

Återigen grattis! Antar att vi kommer få se dig i tävlingen nästa år också?
Tusen tack. 100%! Förhoppningsvis utmanar jag om segern även nästa säsong! :)  Nu ser vi till att ta hem trippeln. Hade varit underbart att se oss lyfta CL-pokalen!

Övriga priser och pristagare:

  • 2a plats, Joakim Örblom, vinner en CoS-piké
  • 3e plats Jan Karlström, vinner en CoS-halsduk

Därtill vinner platserna 1-5 ett gratis medlemskap för nästkommande säsong vilket innebär att 4e och 5e-placerade  och Marcus Pihl och Malte Almqvist också får pris!

Vi hälsar Filip och alla andra välkomna tillbaka nästa år för kampen om en ny matchtröja



Kommentarer

Inga kommentarer

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.