Krönika

Tillbaka

Veckans City #12: bildspecial från Sheffield!2023-08-31, Oskar Hansson     1

Nu är det mycket som händer. Men glöm deadline day och Champions League-lottning för en stund. Här kommer stora bildspecialen från höstens supporterresa till Sheffield!

/

Under helgen var sju glada svenskar på brittisk mark för att ta supporterbussen från Manchester till Sheffield tillsammans med de lokala supportrarna. Reseledare var Jonatan som sedan tidigare bor i Manchester. Naturligtvis var det ösregn på söndagsmorgonen innan vår gemensamma samling. Men det är bara att konstatera att det blir mer äkta Manchester-känsla när regner står som spön i backen. 

/ 

Efter gemesam frukost och en rolig bussfärd från Manchester, där jag själv hamnade bredvid en glad lokal Manchester-bo, så intog vi puben i Sheffield. Värt att nämna är att två svenskar sov på vägen mellan Manchester och Sheffield. Jag avslöjar inte vilka två än, men bildbevis finns! Givetvis är det första som händer i Sheffield att Holst och Rune söker upp baren med blicken!

/ 

Dags att tagga igång inför match! Petrus, Holst, Jonatan och Schönemann är i toppform!

/

Mer pubhäng inför match! Jonatan, Schönemann, undertecknad, Petrus, Rune och Ricky diskuterar allt mellan himmel och jord. Noterbart är att Ricky återigen skippar matchtröjan för att ha en tröja där det står något taskigt och barnförbjudet om skatteverket. 

/

Mot Bramall Lane! Reseledare Jonatan hjälper en vilsen undertecknad, Holst och Rune att hämta våra efterlängtade matchbiljetter på plats.

/

KNÖKFULLT med törstiga City-fans på bortasektionens pub. Det hörs inte när man bara ser på bilden, men det var väldigt högljutt och trevligt med flera vackra Citysånger. 

/

Inte långt kvar till avspark nu och Petrus, Jonatan och Ricky gör ännu en beställning i baren och känner att livet är på topp!

/

Första mötet med våra platser. 

/

/

/

/

Som ni säkert ser så var resan kanon och jag vill verkligen åka på en ny bortamatch! Det var en fantastisk rolig dag och efter den fina 2-1-segern blev det mer pub och sedermera restaturangbesök innan det var dags för sällskapet att upplösas. Trots flygkaos för vissa av oss på hemresan verkade gruppen vara nöjd och det är med nöje jag riktar ett stort tack till Jonatan, Ricky, Petrus, Schönemann, Holst och Rune för ett riktigt bra och trevligt resesällskap!Kommentarer

 
2023-08-31 18:08   Anders Rosén

Vad kul att se!

   

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.