Styrelsen

Tillbaka

Styrelsen

Vi som sitter i styrelsen är valda på årlig basis på vårt årsmöte. Årsmötet hålls av tradition i Manchester inför sista matchen för säsongen och brukar vara en mycket trevligtillställning. Vi förtroendevalda har som uppgift att hjälpa er att få en härlig cityupplevelse likväl som att utveckla supporterföreningen vidare.

 
Ordförande

Andreas Fahlgren

En av grundarna av föreingen som varit ordförande sedan starten. Ser till att hålla ihop trådarna och har som huvuduppgift att säkerställa att föreningen utvecklas och går framåt.

 
Vice ordförande och medlemsansvarig

Anders Rosén

En av grundarna som är spindeln i nätet när det kommer till ditt medlemskap. Håller i tävlingar och andra roliga saker som du får ta del av som medlem i föreningen.

 
Biljettansvarig

Magnus Qvist

Veteran som suttit i styrelsen sedan 2011 och är den som hjälper dig när du är intresserad av biljetter då det är han som skötter detta i samarbete med förenignen i England.

 
Redaktionsansvarig

Selma Isovic

Ny stämma i styrelsen som tar sig an rollen att hålla ihop vår redaktion som producerar material till hemsida och sociala medier.

 
Suppleant

Petrus Gattbo

Vårt nyaste tillskott som sitter i styrelsen sedan 2020. Petrus har diverse uppgifter såsom att samla folk på träffar i Sverige och vara en härlig fläkt på våra supporterresor.