Biljettyper och regelverk

Tillbaka

Info om93:20-biljetter

Från och med säsongen 2021/2022 så äger supporterföreningen ett par säsongsbiljetter på Etihad vilket gör att vi nu kan erbjuda våra medlemmar platsgaranti vid inköp av dessa. Biljetterna är så kallade 93:20-biljetter vilket innebär att de är lite mer exklusiva och att man får tillgång till 93:20-loungen. 

Biljetterna är belägna på The Colin Bell Stand Level 2. Area 221 och rad L med platsnummer 589 och 590. och det som ingår i biljetten är följande:

  • Matchbiljett
  • Exklusiva vadderade sittplatser
  • Gratis matchprogram
  • Tillgång till 93:20 loungen 1 ½ timme innan och 1 timme efter match

Detta förutsatt att du betalar den faktura som kommer via e-post kort efter din biljettbokning. Då vi ofta har ett högt tryck på dessa biljetter så är betalningskravet satt till 7 dagar. Är biljetterna inte betalda till detta datum som visas på fakturan så hävs din bokning och de blir tillgängliga för annan medlem att boka.

Distrubition
Dessa biljetter är digitala och ska laddas ned till en mobil plånbok (typ Apple pay och Google pay) och levereras 7-14 dagar innan match genom ett mail från Manchester City. I detta mail finns instruktioner till hur du laddar ner biljetten och sedan tar du med dig mobilen och skannar den vid ingång till arenan.

Hittar du inte det du söker? Kolla in vår biljett-FAQ för ytterligare svar, alternativt ta kontakt med oss

Biljetter