Resetips Manchester

Glöm bilden av den gråa och rökiga engelska industristaden! Det här har blivit en trendig, modern och kaxig storstad, full av självförtroende. Även luttrade och svårflörtade Londonbor imponeras och häpnar över det som nu händer i Manchester, framför allt när det gäller nöje, kultur och musik.

 
Men även om det är en storstad så ligger attraktionerna samlade i en ganska liten stadskärna. Det går utmärkt att gå mellan de viktigaste platserna. Manchesters centrum är inte större ytmässigt än i en medelstor svensk stad. Så – ta och klicka dig igenom våra guider för att få dig en bättre bild av det som du säkerligen snart kommer att kalla ditt andra hem!

STADEN MANCHESTER

Läs gärna vår guide över staden och dess områden. Finns massor att besöka och att göra här så se till att ta med vadringsskorna!

BOENDEN

I denna storstad finns såklart massor av ställen som passar. Vi har valt ut några som vi tycker håller måttet oberoende storlek på portmonnä.

RESTAURANGER

Utbudet är gigantiskt och det finns massor av små och stora pärlor som bara måste besökas. I denna guide lyfter vi fram några som våra medlemmar regelbundet besöker.

PUBAR

Att hitta en bra pub att vila fötterna i samtidigt som man får något gott i glaset är inte så svårt! Men för att du inte ska irra allt för långt så listar vi några värda ett besök.