Krönika

Tillbaka

Lyckad medlemsträff i Norrköping2024-04-01, Andreas Larsson     0

På påskdagen arrangerade Citizens of Sweden flera träffar i samband med toppmatchen mot Arsenal. I Norrköping var det ett muntert gäng som möttes upp på puben The Cromwell.

Flera generationers City-fans slöt upp på träffen i Norrköping, som inleddes med att följa Liverpools match mot Brighton, hamburgare och tävlingar. Quiz med skratt, skoj och fina priser innan dagens huvudpunkt tog över. Manchester City klarade tyvärr inte av att vinna över sina starkaste konkurrenter, och därmed har Liverpool nu tre poäng plus målskillnad att gå på efter helgens matcher. 0-0 mot Arsenal var en besvikelse men inte orättvist, eftersom City knappt skapade några riktiga målchanser. Bollinnehav i sig vinner inte fotbollsmatcher.

Resultatet sänkte inte stämningen på The Cromwell och City-familjen vann supporterkampen i stor stil. De få Arsenalsupportrar som var på plats var varken utsmyckade eller begeistrade. Snarare verkade de lättade över att undvika en förlust och få med sig en poäng. De hade inte heller några flaggor eller give aways, som Citizens of Sweden. Har du tillfälle att komma på träff framöver, så missa inte det! Vi arrangerar dem i samband med TV-matcher på olika håll i landet och god stämning utlovas alltid!

Vill du hålla i ett evenemang så är du hemskt välkommen att höra av dig till styrelsen, så ser vi till att du får all information och give aways som du behöver.Kommentarer

Inga kommentarer

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.