Info från supporterklubbben

Tillbaka

Biljettsläpp!2024-07-08, Andreas Fahlgren     0

Medlemmar för 2024/2025 är välkomna att ansöka om biljetter till höstens matcher.

Nu öppnar vi!

Då var det äntligen dags för att planera upp höstens resor till England! Vi öppnar nu upp för ansökan om supporterbiljetter samt bokning av våra 93:20. 

Nytt för i år är att vi kommer att släppta biljetterna efter hand med tre månader i taget. Vid detta släpp så blir matcher för augusti, oktober och november tillgängliga vilket innebär totalt 12 matcher som nu är möjliga att anmäla sig till. 

Inga deadlines är klara ännu men de kommer att komma med kort varsel så finns intresse att resa tveka inte utan anmäl i tid.

Krav inför ansökan

Precis som vanligt så måste ni vara medlem i supporterföreningen för att kunna söka om biljett. När ni väl är medlem så får ni en användare (om ni inte redan har en) och tillgäng till ansökning på samtliga tillgängliga matcher. Här har du mer info om hur du blir medlem.

Nytt för i år är dock att ni även måste innha ett Matchday Membership hos Manchester City för att kunna ansöka till samtliga Premier League-matcher. Kravet på detta kommer från Manchester City och är inget vi styr över. För att lösa ett sådant medlemskap så loggar ni in/skapar en användare på mancity.com och köper den där. Observera att samtliga som ska ta del av biljetten måste ha ett sådant medlemskap. För ungdom räcker det dock med ett Junior Membership.

Har ni funderingar kring medlemskap så maila oss på medlemskap@citizensof.se.

Supporterresa i höst

Precis som vanligt så kör vi en supporterresa med familje-fokus på novemberlovet och denna gång är det Southampton som kommer att stå för motståndet. Vi har ännu ingen deadline på denna resa men är ni intresserade så boka gärna i tid så vi kan se hur stort intresset är.Kommentarer

Inga kommentarer

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.